A Complete Tool for IT Expertise ~ Uniting Various IT Tools in a Disk, Facilitating Various IT Problems.

Supports use on Gaming PCs

This project has supported to use of the latest UEFI-x64 SecureBoot devices.

Supports use on Modern Laptop

Keep enjoying your work without worrying about damage to the system on your Laptop.

Supports use on Windows Tablets or Surface Pro

We have developed the UEFI usage feature for your Tablet.

Very Reliable for Repairing Your Desktop PCs upto Server Devices

This project will make it easier for you to manage your business desktop devices.

Still Compatible for Older Devices

Don't worry, we will retain the Legacy features.

Rescue Disk 2021 - Free Edition





IT Tools Pack Solution Rescue has come with a new generation that brings the enable-pure-UEFI feature, we named this new project the Rescue Disk Hybrid Technology version, which means that in this version you can use this source project to run on various types of firmware platforms starting from using the Legacy Bios system, UEFI-IA32 to the latest UEFI-x64.

Different from the previous version, where you are required to use the default tools that we designed using the Yumi Multiboot & Installer source, in this version, you can already burn source projects through applications such as Rufus, WinToUsb, ImgBurn, Nero and other applications to DVDs, Flashdrive or Harddrive, and we still provide the old option that remains compatible if you still want to use Yumi Multiboot & Installer.

The following are some views of ITPS 2021 Rescue Disk Hybrid Technology :

LEGACY x32-x64 Main Menu


Mini Windows 10




Mini Windows 8 - Start Apps






INFORMATION ON FILE ITPS 2021 RESCUE DISK HYBRID TECHNOLOGY :

System Requirements : Flashdrive / DVD 4 GB
                                           Windows 8 x32 : 1 GB RAM (2 GB Recomended) - Dual Core Processor
                                           Windows 10 x64 : 2 GB RAM (4 GB Recomended) - Dual Core Processor

Features : Legacy / UEFI-IA32 / UEFI-x64 / Hybrid, Support Secure Boot UEFI, Live CD, Burning by Rufus / Nero, Compatible with Ghost Partition Technique Level 2 or Yumi Legacy (Update 20 Feb 2019).

Device Support : Various Desktop PCs, Notebook, Gaming Laptop, Tablet, Surface Pro (Base on Microsoft/Linux OS).

Release Date : 11/07/2021

File Download (2.45 GB) : ITPS-RCD2021(B2107).zip (Available in English language)

Important: Either by downloading or using the source from the ITPS ProjectWe assume that you have truly understood and agreed to all of the contents listed on the Terms & Conditions page, which is available on the site www.ittoolspack.com.

Add On Download : Rufus & QemuBootTester

Add On WinPE Antivirus : Ransomware Decryptor Pack


Video Tutorial - Install Source into Flashdrive


Video Tutorial - Install Source into Hard Drive



Custom WinPE Download :

WinPE Sergei Strelec Download


Other WinPE Download :


Video Tutorial - Activating Custom WinPE :


#SalamSatuTeknologi

Alhamdulillahi Rabbil 'aalamin.

13 comments:

  1. Ijin sedot gan.

    Kalo sempet nanti ane review

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau sudah di review ke Blog atau YT Pribadi, kabari aja mas biar ane kasi akses ke versi yang lebih tinggi lagi :D

      Delete
  2. Gan ane udah ikutin video ke 3 yang nambahin Add On bootable Hiren dan DLC, tapi sekarang mau di running dari Virtual Box malah gak bisa.

    Oh iya, di bootable ITPS ane ga ada sub folder Custom_WinPE seperti pada video

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh sori gan ini udah bisa booting. Tapi ga ngaruh apa apa, DLC sama Hiren nya ga kebaca. Hiren udah ane coba taro di sub folder WinPE ga bisa, ane bikin new folder Custom_WinPE tetep ga bisa juga

      Delete
    2. oiya mas sori itu versi lawas yang ada di video, yang terbaru saat ini g support ke project DLC dan Hirens lagi :)

      Delete
  3. Kenapa sama Antivirus selalu terdetect mengandung Trojan ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kirim aja sample aplikasi yang terdeteksi mengandung trojan mas, dan laporan dari Antivirusnya, kami menggunakan AVG

      Delete
  4. Terima kasih sangat membantu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sipp mas, jangan lupa share info project ini ke temen2 lainnya ya mas :)

      Delete
  5. I am highly grateful to you for sharing useful information with the users
    this is amazing site thanks for sharing
    M3 Data Recovery

    ReplyDelete
  6. ini bisa masukin boot windows juga ga mas kyk dlc ?

    ReplyDelete